Mine hudproblemer og nuværende rutine

Mine hudproblemer og nuværende rutine

13245999_10208572137055335_1682496150_nI min sommerferie op til gymnasiet – for fire år siden – begyndte jeg at få et mildere akneudbrud på kinderne. Min hud havde før altid været rigtig fin, selvfølgelig havde jeg urenheder, men ikke noget i dur med akne. Samtidig, havde min hud på kinderne heller aldrig nogensinde før set en bums. I forsøget på, at få en pæn og ren hud igen, prøvede jeg alt. Og med alt mener jeg virkelig alt. Jeg prøvede flere forskellige produkter der lovede det ene og det andet, men ingen af dem så ud til at virke. Jeg endte med at forsøge mig med produktet Basiron 5%. Jeg synes at produktet hjalp mig, men samtidig var det som om jeg fik forbrændinger af en art. Min hud tørrede ud, blev helt rød og sviede som jeg ved ikke hvad.

Efter noget tid prøvede jeg mig med en rensemælk og en toner fra Nivea, og gid jeg havde gjort det før! Endelig begyndte jeg at se resultater som ikke forbrændte min hud eller irriterede den på nogen måde. Hvert produkt koster omkring 60 kroner, men døjer man med akne og har en sensitiv hud, så er det helt klart noget jeg kan anbefale! Jeg bruger stadig produkterne, og det har jeg gjort i tre år nu! Hver aften inden jeg går i seng fjerner jeg min mascara, det kan være med hvilken som helst make-up fjerner. Derefter masserer jeg rensemælken godt ind i min hud med cirkelbevægelser, hvorefter jeg tager lidt toner på en vatrondel og påfører det, også med cirkelbevægelser.

Ja, jeg har stadig en smule uren hud, og jeg tror heller aldrig jeg kommer helt af med det. Men de to Nivea produkter har i hvert fald hjulpet mig mod en meget smukkere hud! Har I nogle produkter, der har hjulpet jer med jeres hud?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *