Min yndlings foundation lige nu

Min yndlings foundation lige nu

13293287_10208589207602088_241356654_nJeg har altid ledt efter den perfekte foundation. Jeg har prøvet mange forskellige, men jeg synes aldrig jeg har fundet en, som jeg gerne ville købe igen. Jeg så nogle små klip på Instagram, hvor de brugte en foundation fra mærket Dermacol. Den så virkelig god ud, og så ud til at være rigtig god til at dække. Jeg besluttede mig derfor for at købe den, men desværre kunne man ikke købe den i Danmark… Jeg måtte derfor tage andre midler i brug – også selvom jeg ikke var særlig vild med det – men jeg endte med at bestille min nye foundation fra eBay! Jeg kiggede efter en der lå til nogenlunde samme pris som den originale ville gøre, hvilket er omkring de 110. Herefter tog jeg chancen og bestilte den hjem! Da den endelig kom, blev jeg positivt overrasket. Det her er virkelig en foundation jeg ville købe igen og igen og igen! I starten skulle jeg lige lære den at kende, og jeg var ærligtalt ikke særlig vild med den, da jeg ikke følte jeg kunne få den til det som jeg ville. Efter lidt øvelse er jeg begyndt at føle, at jeg faktisk har rimelig godt styr på den! Den kan godt virke lidt tung i det og man skal virkelig passe på med at bruge for meget af den, men som sagt, når du først har lært den at kende er den altså virkelig vidunderlig! Give it a go!

Jeg synes ikke jeg kan finde den samme sælger som jeg købe min fra, men her har jeg fundet en, som jeg vurderer til at være rimelig troværdig, HER! Selv bruger jeg farven 207, hvilket jeg også synes var et svært valg, da jeg synes mange af farverne ligger meget op af hinanden. Heldigvis har jeg en søster der er skide god til at fortælle mig hvilken farve jeg burde vælge, så hende lytter jeg altid til!

I dag har jeg brugt det meste af min tid på universitetet, hvor jeg har lavet projektarbejde sammen med min skønne gruppe og været til forlæsninger. Jeg føler godt nok jeg kører på de sidste kræfter lige nu, så jeg glæder mig så ubeskriveligt meget til snart at få sommerferie!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *