Min søndag

Min søndag

13321233_10208627094789244_2062481109_o-1

Den sidste dag i ugen, min elskede søndag. Hvad har jeg brugt min dag på? Jeg har været oppe og træne på Universitetet – det er så lækkert at de har et fitness center deroppe, hvilket samtidig ikke er særlig dyrt! Så nu skal jeg til at skrive på min opgave om cancer, hvor jeg har valgt at tage udgangspunkt i den type kræft som min mor har været ramt af; neuroendokrine tumorer i bugspytkirtlen. Den er ikke særlig kendt, men farlig. Dertil har jeg købt mig en Ben & Jerry’s Caramel Chew Chew. Dog ville jeg hellere have haft min yndlings is; Ben & Jerry’s Cookie Dough, men den så ud til, at være udsolgt. Jeg håber i alle sammen har haft en helt vidunderlig weekend! Hvad har I brugt jeres søndag på?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *