Giveaway & ny Facebook side!

Giveaway & ny Facebook side!

13480480_10208777241742824_2138020874_n

I anledningen af, at min blog har eksisteret i en måned, synes jeg vi skulle fejre det med en giveaway! I gårsdagens indlæg fortalte jeg jer om min lækre Tea Tree ansigtsmaske fra The Body Shop, her har i nu muligheden for at vinde jeres egen! Alt i skal gøre er enten, at like bloggens nye Facebook side eller følge min blog på Bloglovin. Hver ting giver ét lod, vælger du både at like mig på Facebook, samt at følge mig på Bloglovin har du to lodder, og en større chance for at vinde! Efter i har gjort dette skal i bare skrive en kommentar til dette indlæg med jeres navn på Facebook og/eller Bloglovin – vinderen vil få direkte besked den 20/8 klokken 20!

Facebook side HER!

Bloglovin HER!

Held og lykke til jer alle!

4 thoughts on “Giveaway & ny Facebook side!

  1. Sikke en skøn præmie 🙂 Den ville jeg gerne prøve. Måske den kunne udrette noget godt for min, for tiden desværre ret problematiske, hud 🙂 Jeg følger dig både på Facebook og Bloglovin’ under navnet Sus L. Hansen.

    Tillykke med bloggens månedesdag 😀 <3

    qilsus@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *