Snail Recovery Gel Cream

Snail Recovery Gel Cream

13457713_10208746431492587_1337104448_nJeg har i længere tid brugt Mizons Snail Recovery Gel Cream. Jeg har bestilt den hjem fra eBay, HER! Gelen er gennemsigtig og meget let. Jeg bruger den hver aften, efter jeg har fjernet min make-up og renset min hud, læs om min hud rutine her. Da jeg havde hørt meget godt om den, så selvfølgelig skulle jeg også prøve den, og jeg må sige, at jeg er positivt overrasket! Der skal ikke særlig meget gel til at dække huden i ansigtet, jeg bruger nogenlunde den dobbelte mængde af det, der kan ses på det nederste billede. Hvad der gør denne gel anderledes er, at den indeholder snegleslim, hvilket skulle gå ind og hjælpe huden med at hele. Jeg har indtil nu set nogle gode resultater på min hud, og jeg føler faktisk at den hjælper med at hele den, efter eksempelvis bumser. Derudover skulle den også hjælpe med at reducere fine linjer.

Da jeg købte produktet var jeg meget bange for, om jeg overhovedet ville kunne tåle det snegle sekret som produktet indeholder, da jeg har meget følsom hud. Heldigvis var der ikke nogen problemer med dette produkt, og min hud tager, som sagt, rigtig godt imod den! Jeg synes, at gelen absorberes hurtigt af huden og giver samtidig også en glat og ensartet overflade, hvorved den også kan bruges inden man ligger make-up for at beskytte huden. Dog føler jeg, at jeg opnår de bedste resultater ved at ligge den om aftenen. Har jeg et udbrud på min hud kan jeg dog også godt lide, at ligge den inden min make-up for et mere ensartet resultat.

13444524_10208746431292582_14232522_n

Neglelak fra Depend HER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *