New in // Pernille Corydon ring

New in // Pernille Corydon ring

13814518_10209037283803713_817717995_n

Åh altså… Min mor havde givet mig en skøn ring fra Pernille Corydon i fødselsdagsgave, læs mere om det her. Jeg havde længe ønsket mig den, så jeg blev så glad, da jeg så det var dem! Eftersom jeg har meget små fingre, havde jeg selvfølgelig ønsket mig den i den mindste størrelse jeg kunne se man kunne få den i på nettet, dog var den ikke helt lille nok. Mine fingre passer ikke særlig mange ringe, men efter jeg også havde målt min finger følte jeg mig sikker på, at den ville passe mig. Desværre ikke… Ringen var en del for stor, den passede mig nogenlunde på min langefinger, men da gerne ville have den til min ringfinger, gik jeg ned i butikken hvor den var købt for at høre, om jeg kunne få den en størrelse mindre. Det var desværre den mindste størrelse der fandtes… Selvom det “bare” er en ring, gjorde det mig virkelig trist, især når det var en gave fra min mor. Jeg tog derfor lidt skuffet hjem fra butikken uden at bytte ringen, men jeg vidste godt, at jeg var nødt til at få den byttet, for ellers ville jeg ikke få den brugt.

Dagen efter tog jeg der ind igen efter at have kigget på nogle smykker fra Pernille Corydon online. Pludselig slog det mig; jeg var jo nødt til at eje et smykke fra hendes nye Island kollektion! Jeg har før vist jer nogle af smykkerne derfra som et Mine ønsker indlæg. Jeg valgte derfor, at bytte min fødselsdags ring til den lille af ringene, hvilken er justerbar! Lige noget for mig.

13823646_10209044084613729_2061600369_n

One thought on “New in // Pernille Corydon ring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *