E.l.f. Lip Exfoliator

E.l.f. Lip Exfoliator

14081187_10209276083573558_467263843_n

Så er sommerferien også snart ved at være slut for mit vedkommende. Jeg skal starte igen den femte september, hvilket jeg faktisk glæder mig rigtig meget til, især efter sådan en lang sommerferie!

Jeg er begyndt at benytte mig af et nyt produkt; E.l.f. Lip Exfoliator. Jeg fik øjnene op for den da jeg hørte en af mine yndlings youtubere, Stephanie Nicole, tale godt om den, hvor hun bruger den til at exfoliere sine læber inden hun påfører liquid lipstick. Jeg har længe gerne ville have fingrene i en god lip exfoliator, og eftersom denne er en stift og ikke særlig dyr, faktisk kun 36 kroner stykket, valgte jeg, at give den et go – hvilket jeg er rigtig glad for, at jeg gjorde! Den skal bruges på rene og fugtige læber, hvorefter man masserer scrubben rundt på læberne i runde bevægelser. Efter det, skal man med en fugtet vatrondel, forsigtigt tørre den overskydende scrub af, hvorefter der kan påføres læbepomade, hvilket jeg rigtig godt kan lide at gøre for lige at give mine læber det sidste pleje, inden jeg begynder på liquid lipstick. Den er tilsat vitamin E, Shea Butter, Avokado, Grape og Jojoba olie, hvilket er med til at pleje og beskytte læberne. Den efterlader mine læber helt bløde, og ikke nok med det, så dufter den også helt fantastisk! Jeg synes helt klart det er en fordel at bruge den inden en liquid lipstick, så hvis du mangler en god lip exfoliator, så kan jeg klart anbefale denne fra E.l.f.!

Jeg håber, at dem af jer der er startet i skole, har haft en rigtig god start – og til dem der også stadig har ferie, så håber jeg i nyder resten af den!

14054838_10209276084373578_1622678472_n

2 thoughts on “E.l.f. Lip Exfoliator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *