Luxury vs. Budget: Rainy Days

Luxury vs. Budget: Rainy Days

rainy

Luxury
Ilse Jacobsen Regnjakke // Hunter Gummistøvler
Peter Hahn Tørklæde // Happy Rain Paraply

Budget
Rains Regnjakke // Tom Joule Gummistøvler
H&M Tørklæde // Happy Rain Paraply

Efteråret er lige på trapperne, og i sådan en tid, kunne jeg i hvert fald godt bruge en god regnjakke. Jeg cykler selv frem og tilbage, derfor benytter jeg mig, i både efterårs- og vinterperioden, ikke af andet end jeg regnjakke. En stor, varm vinterjakke bliver altid for varm til mig og bliver hurtig tung hvis regnen begynder at falde. Derfor holder jeg mig til en regnjakke.

I går blev vinderen af min giveaway offentliggjort på min Facebook side, vinderen blev Louise Olsen! Endnu en gang stort tillykke, og tusind tak til jer der deltog!

One thought on “Luxury vs. Budget: Rainy Days

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *