Review: Gerard Cosmetics Setting Spray & Liquid Lipstick

Review: Gerard Cosmetics Setting Spray & Liquid Lipstick

14114007_10209340050612694_459610739_o

I torsdags modtog jeg blandt andet disse to skønheder, som jeg simpelthen måtte prøve, eftersom jeg både har hørt gode og dårlige ting om dem.

Gerard Cosmetics
Gerard Cosmetics er skabt af Jennifer Gerard. På deres hjemmeside, gerardcosmetics.com, kan man finde deres produkter samt læse om mærkets historie. Derunder kan jeg læse, at mærket går meget op i kvalitet frem for kvantitet, samt at tilbyde produkter der er luksuriøse, tilgængelige og uendeligt chic. På deres hjemmeside kan du også finde ingredienserne til de forskellige produkter, hvilke jeg har kigget en smule på for at se, om produkterne minder om andre på markedet. Tager jeg først udgangspunkt i Setting Spayen, kan jeg ikke rigtig finde noget ligesom den. Måden jeg checker det på er ved at kopiere ingredienslisten ind i google. Der står ingen liste over ingredienserne i deres Liquid Lipstick på deres side, men på indpakningen som den kom i gør der. Ved at skrive det ind i google, får jeg heller ikke rigtig noget ligesom den. Selvfølgelig er der produkter der indeholder nogle af de samme ting, men intet er identisk med denne Liquid Lipstick. 

Hvor kan man købe Gerard Cosmetics?
Jeg har som sagt selv købte mine produkter over beautybay.com, hvilken er en engelsk hjemmeside, hvilket vil sige, at du slipper for at betale told, som hvis du havde købt produkterne over Gerard Cosmetics egen side, da det er en amerikansk hjemmeside. Hvis du foretrækker en dansk hjemmeside kan jeg se, at siden nood.dk, tilbyder to forskellige Gerard Cosmetics produkter, Hydra Matte Liquid Lipstick og Star Powder Highlighter. Dog er produkterne en del dyrere end hos beautybay.com. Om de forskellige produkter fra Gerard Cosmetics kan fås i en dansk fysik butik er jeg desværre ikke sikker på.

Gerard Cosmetics Slay All Day Setting Spray

14087418_10209332396501346_1020529667_o

Da produktet endelig kom til mig, blev jeg meget begejstret over indpakningen. Jeg synes den er virkelig fed, jeg er vild med sort og guld! Selve produktet synes jeg også har et fedt design, jeg er vild med hvordan de har skrevet “Slay All Day”. Beholderen er af noget ala mat, tyk plastik, man skal altså ikke være bange for, at den sådan går i stykker, i hvert fald ikke i beholderen. Jeg kan rigtig godt lide, at den er mat, da der under directions står, at den vil holde huden mat.

Man kan vælge mellem fem forskellige dufte af Gerard Cosmetics Slay All Day Setting Spray; Peach, Green Tea, Jasmine, Lavender og Lemongrass. Jeg havde hørt fra nogle forskellige steder, at den med Lavender skulle dufte bedst, hvilket faktisk er derfor, at jeg valgte lige præcis den. Jeg havde hørt, at nogle af de andre dufte skulle være uudholdelige, men igen, det er noget jeg har hørt, og det er meget forskelligt fra person til person, om man kan lide duften af de forskellige eller ej. I hvert fald synes jeg, at denne Setting Spray med Lavender dufter meget godt. Jeg synes ikke, at duften er stærk, faktisk er den meget stille og rolig.

Nu til selve produktet. Første gang jeg prøvede den var det som om den sprøjtede med nogle store dråber. Der hvor to store dråber havde ramt min kind synes jeg faktisk, at det sviede en del. Derudover var det også som om, at den havde “ætset” min foundation væk, for jeg var efterladt med to røde prikker hvor de havde ramt. Nu er det anden gang jeg har brugt den og her kom der heldigvis ingen store dråber, og svie synes jeg heller ikke jeg oplevede.

Synes jeg, at denne Setting Spray er pengene værd? Jeg gav 113 dkk for dette produkt, hvilket jeg faktisk ikke synes er særlig slemt. I lørdags var første gang jeg rigtig fik den brugt, og jeg synes faktisk, at min makeup holdte bedre. Nedenfor ses et billede af min makeup fire en halv time efter den er blevet lagt, så ja, jeg synes faktisk den er pengene værd.

14159866_10209369326224566_94647126_n

 

Gerard Cosmetics Hydra Matte Liquid Lipstick

14114574_10209332397101361_1861358454_o

Endnu en gang blev jeg meget begejstret over indpakningen, hvilken er af samme slags, som den til Setting Sprayen. Selve beholderen til produktet synes jeg også er rigtig pæn; jeg er vild med, at den “gennemsigtige” del af produktet er mat, da det jo er en mat Liquid Lipstick. Samtidig kan jeg også rigtig godt lide guld låget. Produktet har en doe foot applikator, hvilken jeg synes, er rigtig nem at bruge og kan tage en stor mængde produkt med op. Man kan vælge mellem 20 forskellige farver på Gerard Cosmetics egen side, hos beautybay.com kan man vælge mellem 17 af dem. Jeg kan ikke helt beslutte mig for, hvad den dufter af. Min første tanke var vanilje, men jeg synes også den dufter af noget alkohol, den minder mig lidt om en irish coffee tror jeg.

Som sagt havde jeg hørt mange blandede ting omkring dette produkt. Jeg har givet 85,50 dkk for dette produkt, hvilket jeg tænkte var enormt billigt! Men så kom mit produkt, hvor min første tanke var, at den var meget lille. Denne Liquid Lipstick indeholder kun 1.75 mL. Sammenligner jeg det med min NYX Lip Lingerie, koster den kun 70 dkk i Matas, og indeholder 4 mL, koster min NYX Lip Lingerie altså 17,50 dkk pr mL, imens min Gerard Cosmetics Liquid Lipstick koster 48,80 dkk pr mL. Havde beholderen til min Liquid Lipstick fra Gerard Cosmetics været ligeså stor som den fra NYX, ville jeg skulle være af med 195 dkk. Jeg hørte meget om, at produktet var dårligt fordi det var “billigt”, men jeg synes faktisk, at det er synd at kalde det billigt.

Produktet er utroligt nem at påføre, og jeg synes faktisk den er meget våd af en mat Liquid Lipstick at være, hvilket jeg tænke er meningen, eftersom produktet jo hedder “Hydra Matte”. Jeg har nu siddet med den på i to timer og synes stadig den er behagelig at have på. Det, at den er meget våd i det gør, at jeg føler mine læber klistrer sammen, hvilket jeg ikke tror alle er lige vilde med. Derudover synes jeg heller ikke den føles helt tør, og den smitter faktisk af efter to timer på læberne. Når det så er sagt, så synes jeg ikke at den er grim efter to timer, faktisk sidder den stadig rigtig flot på læberne, hvilket jeg synes er super lækkert, eftersom de påstår, at produktet er Long Wearing. Synes jeg, at denne Liquid Lipstick er pengene værd? Ja, det gør jeg faktisk. Derudover kan jeg faktisk rigtig godt lide, at man måske ikke får særlig meget produkt med, så man rent faktisk har råd til den, hvis man ligesom mig, er på SU, eller måske ikke har så mange penge til makeup.

I lørdags gik jeg med min Liquid Lipstick hele dagen faktisk. Jeg synes, at den er rigtig dejlig at have på, og faktisk holdte den det meste af dagen. Jeg både spiste og drak, så selvfølgelig kunne man se, at der var gået lidt af på det inderste af mine læber, men alt i alt synes jeg, at den har en utrolig god holdbarhed.

14101563_10209340060812949_2106991042_nProduktet er kun lige tørret

 

14080871_10209369326464572_1682876082_nProduktet efter fire en halv time

 

14171880_10209369325944559_914601382_nSwatch, den tørrer en smule ujævnt

 

14114608_10209340058892901_1559691317_o

14113842_10209340405261560_1475839073_o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *