Tilbage på uni

Tilbage på uni

14218010_10209440388081068_482445240_n

Åh ja, det var så den sommerferie… I dag var min første dag tilbage til uni, heldigvis startede jeg blødt ud med to forlæsninger i dag. Jeg har haft en rigtig lang sommerferie – som jeg dog også føler har været meget tiltrængt – men til sidst var jeg godt nok nødt til at erkende, at jeg gerne snart ville starte igen. Så endnu engang står den på flere timers læsning hver dag, heldigvis er jeg nået dertil hvor jeg endelig rigtig møder mit studie, biomedicin, så jeg synes jo det hele er utroligt spændende! Et kursus jeg glæder mig enormt meget til i dette semester er anatomi, hvilket altid har interesseret mig. Er der et fag eller kursus du ser rigtig meget frem til i dit skoleår? Fortæl mig gerne om det i kommentarerne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *