Jeffree Star Lip Ammunition

Jeffree Star Lip Ammunition

Skærmbillede 2016-09-12 kl. 08.45.11

Så er der nyheder fra Jeffree Star! Han har den 11. september uploaded en video til hans youtube kanal, hvor han fortæller om den nye tilføjelse til hans brand, nemlig Lip Ammunition! Der vil til at starte med udkomme ti farver, men som han selv siger i sin video, vil der komme mange flere – hvilke jeg glæder mig meget til at se! Der vil være ni satin shades og én glitter shade. Der er mange pink nuancer i den første launch, hvilket jo er lige ham. Dog er den eneste farve jeg kunne tænke mig Celebrity Skin – hvilken også findes som en Velour Liquid Lip. Grunden til, at jeg kun kunne tænke mig at få fingrene i den ene er, at det nok er den eneste jeg sådan rigtig vil komme til at bruge.

De launches allerede den 30. september 10 am PST, hvilket er den 30. september klokken 19.00 her hjemme, på både hans egen hjemmeside samt Beautylish. De vil koste 18 usd pr styk, hvilket er omkring 120 dkk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *