Review: Stila Liquid Eye Liner

Review: Stila Liquid Eye Liner

14139443_10209332398021384_849952517_o
Det er nu et stykke tid siden jeg har modtaget denne eye liner fra Stila Cosmetics, jeg har i det stykke tid haft mulighed for, at kunne danne mig min mening omkring produktet.

Stila Cosmetics
På deres egen hjemmeside, stilacosmetics.com, kan jeg ikke rigtig læse så meget om deres historie udover, at Stila Cosmetics er skabt for over tyve år siden. Tager jeg ingredienslisten over eye lineren og indsætter den i google, synes jeg ikke umiddelbart der kommer andre produkter frem, som har samme ingrediensliste som denne. Selvfølgelig vil der være nogle produkter der har nogle af de samme ingredienser, men så længe de ikke står i præcis samme rækkefølge, vil de altså ikke være ens.

Hvor kan man købe Stila Cosmetics?
Jeg har købt min eye liner på beautybay.comLookfantastic.dk har også et lille udvalg af produkter, dog ikke denne eye liner. Om Stila Cosmetics kan købes i fysiske butikker her i Danmark er jeg dog ikke så sikker på. De ovenstående sider er ikke de eneste sider som produkterne kan købes fra, men blot nogle eksempler.

14124218_10209332397421369_1053124224_o

Stila Cosmetics Liquid Eye Liner
Jeg synes indpakningen til selve eye lineren er rigtig flot. Jeg er helt vild med, at den er guld og synes faktisk ikke den er for meget. Selve designet til eye lineren synes jeg også er rigtig flot og simpelt.

Første gang jeg prøvede den blev jeg meget skuffet, lad os sige det sådan. Jeg prøvede den første gang uden andet makeup i hovedet, hvilket jeg er ret sikker på var det der skyldtes det forfærdelige “resultat”. Jeg gad faktisk ikke engang at færdiggøre mit første forsøg, og fjernede hurtigt den streg af eye liner jeg havde lavet. Grunden til det var, at den “blødte”, den løb ud i alle mine fine, små linjer i huden. Jeg prøvede den igen et par uger efter, dog med foundation og pudder på, denne gang blødte den ikke, og sad faktisk som den skulle. Den var utrolig nem at påføre og nem at rette i. Jeg havde den på en hel dag, hvor jeg også cyklede, og den holdte hele dagen.

Jeg har nedenunder prøvet at vise hvordan den bløder, men på min hånd var det som om effekten var anderledes. Venstre side er med foundation og pudder under, hvor den venstre eye liner streg er på ren hud.

14429373_10209582125824423_2057008747_n

Synes jeg, at denne liquid eye liner er pengene værd? Ja, det synes jeg den er. Jeg gav 122 dkk for den på beautybay.com, hvilket jeg faktisk ikke synes er slemt, især ikke når den – med de rette forudsætninger – ser pæn ud og holder hele dagen.

One thought on “Review: Stila Liquid Eye Liner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *