Tilbud på dine yndlings items

Tilbud på dine yndlings items

Skærmbillede 2016-09-29 kl. 17.54.44
Jeg er begyndt at benytte mig af shoptagr.com. På denne side kan man indsætte ting som man godt kunne tænke sig, og holde øje med, om noget kommer på tilbud eller tilbage i stock. Jeg kan rigtig godt lide at bruge sådan en side, da jeg ofte selv glemmer hvilke ting jeg egentlig godt kunne tænke mig, og hvor det nu var man kunne købe det. Derfor synes jeg Shoptagr er virkelig godt! Du kan ikke kun sætte tøj ind på listen, men ting fra alle butikker som understøtter det – der er en liste på deres side. Jeg vælger altid at få notifikationer når der er pris ændringer på en vare, så kan jeg på den måde spare lidt penge 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *