Harry Potter Kollegie Paletter? Yes please!

Harry Potter Kollegie Paletter? Yes please!

ik8ncrc

Jeg begyndte allerede at række ud efter mit kort, men desværre er disse paletter endnu ikke en realitet. Billederne af fire paletter – en til hvert kollegie – blev i går offentliggjort her. Eftersom de fiktive paletter har fået sådan en god respons, overvejer reddit brugeren Spellsandstars at gøre dem en realitet – hvilket jeg håber sker, jeg står i hvert fald klar og skal eje hver og en! Paletternes indhold er forskelligt fra hvert kollegie og kan ses herunder. Hvis der findes nogen der er i tvivl om hvilken palette der hører til hvilket kollegium, så er det – fra top til bund – Gryffindor, Ravenclaw, Slytherin, Hufflepuff. Jeg kan virkelig ikke beskrive hvor begejstret jeg er! Hvorfor er der ikke nogen der har tænkt på det her før? Tjek også lige børsterne ud!

k6wkyya

9pihs8v

dmg1wxk

z8ppqc5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *