Luxury vs. Budget: Thigh High Boots

Luxury vs. Budget: Thigh High Boots

untitled

Luxury
Kendall + Kylie Boots // YSL Lipstick // Bartoli Earrings
Guess Bag // Ganni Knit Dress

Budget
Public Desire Boots // NYX Lipstick // H&M Earrings
Have2have Bag // Vila Knit Dress

Uha. Er jeg den eneste der har forelsket mig i thigh high boots? I starten vidste jeg ikke rigtig hvordan jeg havde det med trenden, men jo mere jeg har set på billeder af forskellige outfits, jo mere er jeg blevet vild med dem! De har totalt væltet mig omkuld. Ovenover har jeg prøvet at skabe det samme look med to budgetter; et look for en med lidt flere penge til rådighed, og et look til en som har et lidt strammere budget. Personligt er jeg helt vild med støvlerne fra Public Desire. Jeg tror bare generelt jeg elsker alt fra den hjemmeside! Man kunne også pynte mellemrummet mellem støvlerne og kjolen med nogle flotte blonder, men det er selvfølgelig smag og behag.

3 thoughts on “Luxury vs. Budget: Thigh High Boots

  1. Elsker det hele! Det passer så godt sammendet hele, og får lyst til at tømme min konto bare for at få det ind i min gardarobe, men burde nok lade vær. <3

    kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *