Min efterårsferie

Min efterårsferie

14729188_10209857514868977_4949373183980982741_n

Ja, selvom man går på universitetet, så har man stadig ferier engang i mellem, hæhæ. Der har været meget stille på bloggen den sidste uges tid, hvilket jeg beklager rigtig meget! Jeg har brugt hele min efterårsferie sammen med min familie, hvilket jeg virkelig har nydt og savnet!

Jeg startede ferien ud med en tur til Seawest i Vestjylland sammen med min kæreste og hans far, papmor og alle hans søskende på den side. Det var virkelig hyggeligt og vi tilbragte også et par timer i badelandet. Dog har man nu fundet ud af, at luften i badelandet ikke blev udskiftet, hvilket har resulteret i en klorforgiftning hos fire livreddere. Heldigvis virker det ikke til, at nogen af os er blevet ramt, pyha.

Derefter var jeg sammen med min mor, hendes kæreste og mine to søstre en tur i Heidepark i Tyskland. Jeg ved ikke hvor mange der kender til Heidepark, men jeg mindes det var en stor ting da man var lille i Sønderjylland i hvert fald. Jeg havde i hvert fald høje forventninger – især da jeg elsker vilde rutschebaner, og har hørt mange snakke om dem. Forlystelserne var også rigtig fine – i hvert fald noget vildere end dem her i Danmark. Dog synes jeg personligt ikke, at parken var særlig stor. Der var også et par af de store, vilde rutschebaner som var lukket, hvilket nok også er med til, at gøre parken “mindre”. Men alt i alt havde vi en rigtig god tur! Vi blev dernede og overnattede på deres Holiday Camp så vi havde to dage i parken.

Efter nogle vilde dage blev jeg et par dage yderligere hjemme hos min mor i Sønderjylland, her brugte jeg faktisk slet ikke min computer da jeg hyggede mig så meget. Derefter tog jeg hjem til min kærestes mor for også at være lidt sammen med hende, dog brugte jeg det meste af min tid der med hovedet i min anatomibog (jeg kunne godt bruge en uges ferie mere). Min efterårsferie sluttede jeg af hjemme ved min far, hvor vi fik snakket og hygget en hel masse!

Tænk en uge kan gå så hurtig. Jeg føler mig slet ikke klar til at starte igen i morgen, jeg glæder mig allerede til juleferie, hahahah. Hvad med jer, hvad har i brugt jeres efterårsferie på?

Følg med på
Facebook – Instagram – Bloglovin

2 thoughts on “Min efterårsferie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *