Fashion wishes #1

Fashion wishes #1

untitled

//1 Gem Choker    //2 Tiger Loafers     //3 Black Shirt    //4 Droplet Ring

//5 Snake Ring     //6 Crop Top     //7 Maxi Skirt

Efteråret er kun lige startet, men jeg savner altså allerede sommeren… Sådan har jeg det hvert år, hvilket nok også er en af faktorerne til, at efteråret og vinteren føles så uendelig lang. Eller måske skyldes det vores våde og kolde sommer? Hmm. Det må bestemt skyldes en blanding af de to. Jeg har fundet lidt forskellige ting frem til jer i dag, hvor der helt sikkert også er noget som kan bruges til efteråret. Jeg er helt vild med chokers og ved egentlig ikke hvorfor jeg endnu ikke har fået fingrene i nogen? Det må jeg hellere snart gøre noget ved! Jeg har i hvert fald øje på et par stykker. Synes selv nogen chokers godt kan gå hen at blive lidt dyre, i hvert fald hvis man bare vil have de simple sorte af stof. Dem jeg selv går og beundrer er fra newlook.com, bare skriv “choker” i søgefeltet og så får du hele deres sortiment!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *