Makeup Wishes #4

Makeup Wishes #4

untitled

//1 Morphe Brushes Fall Into Frost Palette
//2 Anastasia Beverly Hills Contour Cream Kit Fair
//3 Ashley Tisdale Beach Goddess
//4 Laura Geller Blush n’ Brighten (Roseberry)
//5 Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick (Allison & Trust Issues)
//6 Benefit Porefessional Primer

Her er bare nogle af de ting jeg er helt forelsket i lige for tiden. Et af produkterne som jeg selv er rimelig chokeret over er på listen, er øjenskygge paletten fra Morphe. Faktisk har jeg forelsket mig i dem alle sammen derfra, hvilket jeg også har været før, men på grund af blandede reviews omkring dem, har jeg holdt mig fra dem. Grunden til, at de er landet på min makeup wishlist igen skyldes delvist deres nyeste palette, Fall Into Frost, og delvist at jeg nok hellere selv må teste dem for at be- eller afkræfte de forskellige reviews. Den ovenstående palette, Fall Into Frost, er lige nu udsolgt diverse steder, men jeg har skrevet mig på ventelisten hos cultbeauty, så jeg kan få fingrene i den hurtigst muligt!

Lad os også lige snakke om liquid lipsticks fra Anastasia Beverly Hills. Deres produkter generelt ser sååååå fantastiske ud. Selv har jeg kun prøvet deres nyeste glow kit (review kommer snarest), men kunne helt vild godt tænke mig, at prøve nogle flere produkter. Farven Allison (til venstre) er en af de nyeste farver i kollektionen, og ja… Den har jeg fuldstændig forelsket mig i! En anden af de mange farver jeg har forelsket mig i er Trust Issues, for hold nu fast hvor er den lækker! Okay, alle farverne er virkelig lækre, må bare eje dem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *