Gæsteblogger Christina: Fem must-haves til din hverdags makeup

Gæsteblogger Christina: Fem must-haves til din hverdags makeup

Hej med jer, mit navn er Christina jeg er 20 år gammel og blogger til dagligt på bloggen http://holmsvarer.bloggersdelight.dk, her blogger jeg om alt fra træning og mode til opskrifter og beauty. Jeg er super glad for, at jeg må i dag har fået muligheden for, at dele nogle af mine favorit beauty produkter med jer her på Simones blog.

dsc08025

Det skal handler om mine 5 must have makeup produkter, som jeg bruger til hverdag. Som min base bruger jeg Mac Face and Body Foundation, som giver en let til medium dækning. Den er vandbaseret og derfor super let på huden og ser naturlig ud, perfekt til hverdag. Til mine bryn bruger jeg en bryn mascara, det et 2 i 1 produkt som både giver farve og hold til brynene, rigtig god til de dage, hvor man har travlt. Vi kender alle til de perioder, hvor man ikke får nok søvn og derved ofte får mørke render under øjnene, derfor bruger jeg min YSL Touche Éclat i farven 1, for at lysne op under mine øjne. Den kan også bruges på kindbenene og næseryg for at highlight ens ansigt. Min yndlings mascara er helt sikker fra Too Faced og deres Better Than Sex mascara, den er virkelig fantastisk og giver en masse volumen til ens vipper. Til sidst for, at give mit ansigt lidt mere liv og glød, bruger jeg Benefits Hoola Bronzer. En bronzer som kan bruges af alle, fordi den er kølig i tonen og ikke rød eller orange som nogle ofte er. Den kan også bruges som øjenskygge, for at give lidt definition til ens øjne.

Det var mine 5 must have makeup produkter til hverdag. Det er alle nogle produkter som giver en god base også kan man altid tilføje lidt ekstra for eksempel en læbestift, øjenskygge med lidt shimmer eller en blush. Smid gerne en kommentar med, hvilke 5 produkter som er et must for jer til den perfekte hverdags makeup. Jeg er glad for, at I havde lyst til at læse med, I kan se og læse meget mere til mig på min blog og sociale medier.   
Rigtig god dag, knus.

Følg Christina
BLOGINSTAGRAMFACEBOOK – SNAPCHAT (holmsvarer)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *