Makeup wishes #5

Makeup wishes #5

unknown

//1 Mac Cosmetics Lipstick (Whirl)  //2 Benefit Hoola Bronzer
//3 Saint Peau Snail CC Cream  //4 Smashbox Always Sharp Lip Liner (Transparent)
//5 Nars Velvet Lip Glide (Bound)  //6 Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles (Truffle Glitter)
//7 Mac Prep + Prime Fix+

Så har jeg fundet endnu flere godter at dele med jer! Nogle af tingene har stået på min wishlist i et stykke tid, andre er helt nye. En af de nyeste er den transparente lip liner fra Smashbox, og nu tænker du sikkert: “hvad pokker skal du dog med en transparent lip liner?!” Det kan være svært at finde den helt perfekte farve til din læbestift, men du kan ikke bære den alene, da den så vil være udover det hele, så er denne svaret på dine bønner! Den kan ikke ses, men gør præcis som enhver anden lip liner. Jeg synes det er SÅ smart, så den er jeg i hvert fald nødt til at have fingerne i!

En anden ting jeg netop har tilføjet til min wishlist er CC cremen fra Saint Peau. Mærket er koreansk, derfor skal du ikke frygte om den indeholder alt muligt farligt for din hud, for i Korea er de endnu mere strikse end vi er omkring det. Jeg kunne rigtig godt tænke mig en CC creme da jeg godt kunne tænke mig at få en sund og smuk hud, selvom jeg har makeup på. Jeg bruger lige nu en foundation der dækker alt, hvilket jeg efter længere tids brug godt kan mærke, min hud ikke er helt tilfreds med. Derfor tænker jeg denne CC creme er værd at prøve. Jeg har en snail creme som jeg er helt vild med, så hvorfor ikke forsøge mig med det i en CC creme også? Hvis du vil læse mere omkring den kan du det her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *