Black Friday med Rabble

Black Friday med Rabble

fotorcreated2
fotorcreated1

Række 1
Nederdel – Asos // Kjole – Boohoo // Jakke – Rut&Circle // Jumpsuit – NLY One

Række 2
Kjole – Asos // Bustier – NLY One // Co-Ord – Boohoo // Skjorte – Gina Tricot

En tradition som hurtigt har taget verden med storm er Black Friday, hvilket er nu på fredag. Her kører butikkerne – både fysiske og online butikker – med helt vanvittige tilbud! Første gang jeg selv var til Black Friday, var for tre eller fire år siden, siden da har jeg benyttet mig af tilbudende hvert år. Hos rabble.com kan man hurtigt få overblik over en masse aktuelle tilbud hos forskellige hjemmesider så som Asos, Nelly, Boohoo og mange, mange flere! Det er i hvert fald her jeg skal tjekke de forskellige tilbud for Black Friday ud! Der er ikke længere kun tilbud om fredagen, mange butikker varmer op med tilbud dagene optil. Derudover er web butikkerne også begyndt på noget de kalder for Cyber Monday, her kører de også med vilde tilbud. Så er der noget du længe har drømt om – eller bare gerne vil ud på en fed shopping tur – så er det nu på fredag det skal ske!

Ovenover har jeg fundet nogle eksempler på, hvad jeg godt kunne finde på at gå efter til Black Friday eller Cyber Monday. Jeg er især vild med Jumpsuiten og Co-Ord sættet, der begge er af velour. Jeg har altid haft en svaghed for velour; da jeg var lille, var mine yndlingsbukser orange og af velour! Jaha, det var ikke for sjov! Jeg kan slet ikke forstå mennesker der hader velour, jeg synes det er noget af det mest behagelige at røre ved, og synes samtidig også det er såååå smukt at se på! En anden ting, der ikke er fashion relateret, som jeg ved, at jeg skal have fat i, er en Paint Pot fra Mac! Man ser alle youtubere bruge dem, så er nødt til selv, at få fat i sådan en! Hvis du skal ud og shoppe til Black Friday, og/eller Cyber Monday, hvad går du så efter? Fortæl mig det i kommentarerne!

skaermbillede-2016-11-22-kl-21-43-57

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *