Gæsteblogger: 10 spørgsmål til Liva

Gæsteblogger: 10 spørgsmål til Liva

Liva er en blogger jeg fandt her fornylig. Jeg synes hendes blog var fed, derudover kunne jeg slet ikke lade være med, at beundre hendes helt fantastiske og unikke tøjstil. Jeg fik lov til at stille Liva ti spørgsmål, hvilke hun har besvaret i indlægget her!

flaeser-velour-ser-op-2

Hvor får du din inspiration fra?
Jeg får den mange steder fra (kæmpe kliche). Ej men, der er ikke et bestemt sted. Jeg får inspiration til min stil både på Pinterest, Instagram og flere forskellige steder rundt på nettet. Men helt sikkert også bare på gaden fra alle de forskellige typer – især drenge faktisk.

Hvor handler du mest?
Da jeg overhovedet ikke er en mærkepige og slet ikke går op i det. Handler jeg mest i steder som: Monki, Zara, Weekday og i butikker ejet af Bestsellers (da jeg arbejder der).

Hvad er dit ynglings brand?
Monki og Zara. De har sådan nogle flippet og lidt mere vilde ting – det jeg ret meget vild med.

Hvad er dit absolutte must-have i et skab?
Da jeg på ingen måder er fan af stramme jeans, så synes jeg, et par løse brede bukser er et kæmpe must-have – det skal man eje.

Hvilke sko er dine ynglings?
Jeg har 3, men det er nok lidt snyd.. Mine mest ynglings må så være mine ”Reebok Instapump Fury Celebrate” i farven Chalk/Desert Stone, jeg endelig tog mig sammen til at købe. De er fede, de er lyserøde og de er mig.

Hvad består dit ultimative drømme outfit af?
Okay, det består nok af et par sneakers i guld (eller sølv). Et par brede løse bukser, en T-shirt i en fed farve (lyserød) med en langærmede indenunder. En vild, vild jakke og en masse smykker. Især en eller to choker halskæder og kæmpe øreringe.  Det er mit absolutte drømme outfit.

Hvad er dit seneste køb?
Mit seneste køb indenfor tøj er et par brede bukser fra Only. Men mit aller, aller seneste køb er lime, vodka og sprite – skide god drink, kan klart anbefales.

Hvordan vil du beskrive din stil?
Hahaha, jeg frygtede det her spørgsmål, for jeg har overhovedet ingen idé om hvilke ord, jeg skal sætte på min stil… Jeg har dog alligevel prøvet at grave nogle ord frem. Speciel, rå, lidt drenget og vild.

Hvad er din ynglings farve til tøj og hvorfor?
LYSERØD. Altid lyserød. Lige meget om det er en tandbørste, et par sneakers eller et sugerør, jeg skal vælge. Hvis lyserød er en mulighed, så bliver det lyserød. Jeg tror, det en fase, fra da jeg var lille, jeg aldrig er komet over, og som jeg nok heller aldrig gør.

Hvis du kun måtte vælge tre genstande i din garderobe, hvilke skulle det så være?                       3?? Arghh den er svær. Mega svær.. Nok min Lyserøde bikerjakke fra Zara, min langærmede fishnet trøje fra Bik Bok og, og, og min kortærmede lyserød trøje fra Weekday.

Følg Liva her!
BLOGINSTAGRAMBLOGLOVIN

One thought on “Gæsteblogger: 10 spørgsmål til Liva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *