Makeup Wishes #6

Makeup Wishes #6

untitled-2

Så har jeg fundet endnu et par af mine makeup ønsker frem til jer! Denne gang har jeg tænkt mig at gøre det en lille smule anderledes ved at skrive lidt om hvert produkt, i stedet for bare at skrive om dem som jeg bedst kan lide – så lad os starte fra en ende.

//1 – Inglot Eyeshadow. Her ses to øjenskygger fra Inglot Cosmetics. Den brune har nummer 52 og den lilla nummer 75. Grunden til, at jeg så godt kunne tænke mig at prøve øjenskyggerne fra Inglot er, at de har noget de kalder for Freedom System hvor man kan sammen sætte det man har lyst til i deres paletter. Det synes jeg er sååå smart! Så det er jeg helt klart nødt til at prøve!

//2 – Jeffree Star Velour Liquid Lipstick. Jeg vil nødig sige for meget da jeg regner med at der snart kommer et review op på både Liquid Lipsticks og Lip Ammunition fra Jeffree Star, men en ting kan jeg dog sige; de her liquid lipsticks er f*@#ing lækre at have på! Puha! Jeg har virkelig svært ved at holde min begejstring inde, men du kan læse alt om mine tanker i det kommende review! Jeg kunne virkelig godt tænke mig farven Dreamhouse, hvilken er den som ses i collagen. Derudover kunne jeg også rigtig godt tænke mig en af farverne fra hans julekollektion i farven Deceased. Dog kan man kun få Deceased på Beautylish ved at købe hele hans julekollektion til 99 usd, og på hans egen hjemmeside er den udsolgt…. Dog kommer hans julekollektion også til beautybay.com, så jeg krydser fingre for, at man ikke skal købe hele kollektionen der, så bliver jeg i hvert fald ked af det :’-(

//3 – ZOYA Nailpolish. Denne er i farven Ana, en lækker beige en. Jeg er heeeelt vild med sådan nogle farver på neglene! Mums mums mums! Jeg har aldrig prøvet en neglelak fra dette mærke før, men jeg har lidt en idé om, at pris og kvalitet går hånd i hånd, så tænker de må være gode, da prisen på én er 129 dkk. Dog vil jeg ikke fastslå noget, da jeg, som skrevet, ikke har prøvet nogen.

//4 – Mac Extra Dimension Skinfinish. Lad os lige tage et minuts stilhed og beundre denne guddommelige highlighter! Mit hjerte smelter virkelig hver gang jeg kigger på den! Wauw! Denne er i farven Soft Frost, hvilken vil passe heeeelt perfekt til en blegfis som mig, hæhæ. Den fås også i andre nuancer, hvis man er så heldig at have lidt mere kulør. Jeg købte en Paint Pot i Soft Ochre fra Mac til Black Friday, hvilken jeg glæder mig heeelt vildt til at prøve af! Derudover fik man også en macara og en sort læbestift med i købet, så glæder mig til at finde på nogle kreative looks til jer!

//5 – LA Girl Pro Conceal. Yes… I went a little overboard at Black Friday… Lad os sige det sådan.. Jeg købte mig i hvert fald fattig i concealere og bb creams fra LA Girl. Jeg har længe gerne ville prøve nogle produkter derfra, så tog chancen og købte en hel masse, eller… faktisk kun to forskellige produkter, dog bare flere flere forskellige farver af dem. Jeg glæder mig meget til at få min bestilling hjem, for jeg kan slet ikke vente med at prøve concealerne! Jeg købte et par af de lyseste farver, nogle colour correcting samt en i farven Toast, hvilken jeg har set Carli Bybel bruge til at lave sin nose contour.

//6 – Smashbox Photo Finish Foundation Primer. Smashbox tilbyder tonsvis af forskellige lækre primere, og hvis jeg skal være helt ærlig, så kunne jeg virkelig godt tænke mig, at prøve dem alle sammen, aahahahah! En af dem jeg især godt kunne tænke mig at prøve er denne, der skulle mindske porerne – ikke fordi jeg har enormt store pore, men især under en full coverage foundation er sådan en altid god, da ens porer virkelig kommer til udtryk der!

Det må være alt for denne gang, ahahah, håber ikke i kørte helt død i det! Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre, hvad i synes om denne måde frem for den anden? Bliver dette for langt? Let me know in the comments down below, please!

One thought on “Makeup Wishes #6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *