Find tilbud på julegaverne med Rabble!

Find tilbud på julegaverne med Rabble!

15239383_10210253073157687_1730066550_n

Vi har allerede haft den første søndag i advent, og kalenderen siger den første december. Julen nærmer sig! Selv er jeg altid dårlig til at være i julestemning – jo, det er da hyggeligt nok, men jeg synes nogen gange, at alt det jul godt kan tage lidt overhånd.. Især med hensyn til nisser! Min kæreste har altid kaldt mig for en nåsåer (hvis du ikke har set The Julekaldender, så ved du ikke hvad dette begreb betyder, men jeg kan fortælle sig så meget, at det er en der hader julen) hahaha. Jeg synes selvfølgelig det er hyggeligt i små mængder optil juleaften, og synes da bestemt også, at juleaften er hyggelig! Jeg nyder især alt den tid man tilbringer med familien! Selv skal jeg i år holde lille Juleaften hos min mor, og Juleaften hos min far.

Vi har som sagt lige haft den første søndag i advent. Da jeg var yngre plejede jeg altid at få adventsgaver af min mor og far. Det kunne være alt fra en neglelak til noget legetøj. Og nu hvor jeg er flyttet hjemmefra, ja… Så får jeg faktisk stadig adventsgaver! Hahahah, helt voksen bliver man vel aldrig 😉 Ved denne første søndag i advent fik jeg grej til at gøre mig og min kærestes lejlighed rent med, plus noget slik som belønning. Jeg må dog ærligt indrømme, at jeg gik i slikket først, hæhæhæ. Min kærestes mor er også så sød, at give os adventsgaver, heri fik vi hver vores skrabe julekaldender – så lad os da krydse fingrer for, at der er en million kroner i min!

Nu hvor vi endelig er i december måned betyder det jo, at der ikke er så forfærdelig længe til jul! Det er selvfølgelig altid rart, at kunne spare lidt på julegaverne – især når man er på SU, og ikke har særlig mange penge til rådighed, men stadig vil forkæle dem man holder af. Her synes jeg, at rabble.dk er en helt fantastisk hjemmeside! Her kan du nemlig se de aktuelle tilbud hos flere forskellige netbutikker! Jeg kan især godt lide, at tjekke sortimentet ud hos ellos.dk! Desuden, så kommer man i fantastisk julehumør af deres hjemmeside, der i den grad er pyntet op til jul! Hvilke hjemmesider er dine yndlings, at lave juleshopping hos? Fortæl mig mere omkring det i kommentarerne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *