Luxury vs. Budget: The Knit Dress

Luxury vs. Budget: The Knit Dress

Untitled1

Luxury
Designers Remix Strikkjole // Billi Bi Ankelstøvler
Cambridge Satchel Cloud Bag // Carre Ring

Budget
H&M Strikkjole // New Look Ankelstøvler
New Look Satchel // Spinning Ring

For mig kommer efteråret til at betyde en hel masse strik! Jeg er blevet helt bidt af det, og har lyst til at købe alle de sweatere og strikkede kjoler som jeg ser! Jeg har ovenover prøvet at vise, hvordan jeg kunne tænke mig at style en strikkjole, og hvordan det er muligt at gøre det med to forskellige budgetter, uden det behøves at se så forskelligt ud. Jeg har selv klikket ankelstøvlerne hjem fra New Look, og de er super lækre at have på, så de kan klart anbefales!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *