3 ways to style a choker

3 ways to style a choker

unknown

Fra venstre mod højre
Outfit 1
Choker – Newlook // Kjole – Wear All // Sko – Newlook

Outfit 2
Choker – Asos // Bodysuit – Topshop // Jeggings – H&M // Sko – Public Desire

Outfit 3
Choker – Boohoo // Co-ord set – Boohoo // Sko – Public Desire

Chokeren fra outfit 1 har i set før, faktisk i dette indlæg. Men det var den der gav mig inspiration til, at lave dette indlæg til jer: how to style chokers. Personligt synes jeg, at chokers går med alt! Ovenfor har jeg sammensat tre forskellige looks med tre forskellige chokers – de kommer nemlig i mange forskellige slags! Selvfølgelig kunne man også bruge andre chokers til de forskellige outfits, eksempelvis en af blonder. Mit favorit outfit af de ovenstående må helt klart være nummer 3, hvilket er dit?

One thought on “3 ways to style a choker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *